Home Zuid-Holland Rotterdam Politie houdt straatrover aan in Rotterdam

Politie houdt straatrover aan in Rotterdam

Politiemensen hebben dinsdagavond, om ongeveer 19.15 uur, na een korte achtervolging een straatrover aangehouden in een winkel aan de Berkelselaan in Rotterdam. Kort daarvoor was een 17-jarige vrouw op de Statenweg beroofd van haar mobiele telefoon door een jongeman. Direct na de melding hebben diverse eenheden in de buurt naar de verdachte gezocht. Er was op dat moment een goed signalement bekend. Deze zoektocht leverde echter niets op.

Toen het slachtoffer door de politie werd overgebracht naar een politiebureau voor het doen van aangifte, zag zij op de Rodenrijsestraat plotseling haar belager fietsen. Omdat de politiemensen geen kans zagen om de verdachte met de auto te volgen, hebben zij de achtervolging te voet ingezet. Eén van de agenten zag de verdachte op de Berkelselaan een winkelpand ingaan. Daar is de 17-jarige verdachte aangehouden. Hij is overgebracht naar ene politiebureau.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…