Home Friesland Verdachten inbraken in bewaring gesteld

Verdachten inbraken in bewaring gesteld

De rechter-commissaris heeft donderdagmiddag een 21 –en een 24-jarige inwoner van Harlingen, die maandagmorgen in hun ouderlijke woning werden aangehouden, in bewaringgesteld. De beide mannen worden ervan verdacht diverse inbraken te hebben gepleegd in de omgeving van Harlingen en Franeker. Na hun arrestatie werden de woningen in opdracht van de rechter-commissaris doorzocht. Er zijn diverse goederen in beslag genomen. Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij voor nader onderzoek zijn ingesloten.

Laad meer Friesland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Drugslab aangetroffen in Leeuwarden; twee verdachten aangehouden

De politie heeft maandagochtend 13 maart 2023 restanten van vermoedelijk een synthetisch d…