Home Flevoland Almere Almere – Gezocht – Geweld en poging ontvoering – Wittewerf – Almere

Almere – Gezocht – Geweld en poging ontvoering – Wittewerf – Almere

Op 13 oktober werd rond 23.15 uur een 25-jarige man in De Werven in Almere het slachtoffer van geweld en poging ontvoering. Heb jij iets gezien? Tip ons!

Op die avond kreeg de politie meerdere meldingen van verontruste omwonenden over een vechtpartij en poging ontvoering in de wijk De Werven. De politie ging direct met meerdere politie- eenheden, waaronder een politiehelikopter, ter plekke.

Op de Wittewerf trof de politie vier vechtende mannen aan. Eén van hen – een 25-jarige man uit Almere –  liep hierdoor fors letsel op. Ter plekke werd meteen een eerste verdachte aangehouden. Na een zoekactie in de buurt werden nog twee mannen aangehouden. Deze drie verdachten zitten vast voor nader onderzoek en verhoor.

De politie heeft een buurtonderzoek gehouden in de wijk. Getuigen of personen met meer informatie, die nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via onderstaand meldformulier.  Anoniem melden kan via 0800-7000.

 

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…