Home Zuid-Holland Rotterdam Hoogvliet – Twee aanhoudingen na schoten Beugstraat Hoogvliet

Hoogvliet – Twee aanhoudingen na schoten Beugstraat Hoogvliet

Bij een ruzie tussen twee groepen mensen zouden maandagavond rond 22.45 uur schoten zijn gelost bij de Beugstraat in Hoogvliet. Niemand raakte gewond. Bij een achtervolging van twee verdachten losten agenten waarschuwingsschoten. De mannen wisten te ontkomen, maar werden door speurwerk van een politiehond kort daarna alsnog gevonden. Zij zijn aangehouden.

Toen getuigen belden over de ruzie en mogelijke schoten, was de politie er snel. De groep waarover de getuige sprak was toen al weg. Op de rotonde van de Aveling ter hoogte van de Pending en de Bovensim zagen agenten twee mannen die er mogelijk bij betrokken waren. Toen ze hen aanspraken, gingen ze er vandoor. De agenten zetten een achtervolging in en vuurden daarbij waarschuwingsschoten af.  Dat zorgde er niet voor dat de verdachten zich overgaven.

Maar daarmee kwamen deze mannen niet weg. Een politiehond pikte het geurspoor op en volgde dat tot een woning, waar de twee mannen van 21 en 17 jaar binnen bleken te zitten. Ze zijn aangehouden. We doen onderzoek en komen graag in contact met meer getuigen van de ruzie op de Beugstraat.

Heeft u iets gezien? Heeft u gefilmd, of deurbel- of dashcambeelden? Neem contact met ons op!

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…