Home Flevoland Almere Almere – Gezocht – Gewelddadige beroving – Divertimentostraat – Almere

Almere – Gezocht – Gewelddadige beroving – Divertimentostraat – Almere

Op donderdag 26 januari 2023 vond er rond 16:45 een gewelddadige beroving plaats aan de Divertimentostraat in Almere. Een man bedreigt het slachtoffer met een vuurwapen en vraagt om geld. Vervolgens slaat hij meerdere malen met het vuurwapen op het hoofd van het slachtoffer. Zonder buit gaat hij er daarna vandoor. Herken jij de verdachte?

Op donderdag 26 januari rond 16:45 vond de gewelddadige beroving plaats aan de Divertimentostraat in Almere. Ter hoogte van de Rapsodiebrug komt hem een man tegemoet lopen. Deze bedreigde de man met een vuurwapen en eiste zijn portemonnee. Het slachtoffer had deze niet bij zich en daarop sloeg de verdachte meerdere malen met zijn vuurwapen op het hoofd van de man. Vervolgens ging de verdachte er vandoor in de richting van de Divertimentostraat.

 

Signalement verdachte:

-man;

– donkere huidskleur,

– slank postuur;

– ongeveer tussen de 18 en 25 jaar;

– tussen de 175 centimeter en 185 centimeter;

– kort geknipt kapsel;

– zwarte jas zonder capuchon;

– zwarte trui met capuchon, de capuchon had hij over zijn hoofd;

– zwarte trainingsbroek;

– zwarte schoenen.

– sprak correct Nederlands.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…