Home Flevoland Almere Almere – Gezocht – Straatroof – Spoorbaanpad – Almere

Almere – Gezocht – Straatroof – Spoorbaanpad – Almere

In de nacht van 14 op 15 april werd een 20-jarige man bedreigd door twee personen met een mogelijk vuurwapen en beroofd van zijn spullen aan het Spoorbaanpad in Almere. Heb jij camerabeelden van de beroving of heb je iets gezien? Meld je dan nu.

Rond 01:45 uur liep het slachtoffer op het Spoorbaanpad op de brug van Parkwijk naar Tussen de Vaarten. Twee mannen liepen achter het slachtoffer aan en beroofde hem onder bedreiging van een vuurwapen van zijn spullen ter hoogte van Triathlonpad. Als het slachtoffer zijn spullen heeft afgegeven rennen de daders weg in de richting van de Vincent van Goghstraat.

Signalementen

Verdachte 1:

  • man;
  • 1.80 tot 1.85 meter lang;
  • lichte huidskleur;
  • dikke, zwarte, gewatteerde jas;
  • zwarte balaclava muts.

Verdachte 2:

  • man;
  • 1.80 tot 1.85 meter lang;
  • zwarte, dunne jas, type windbreaker;
  • zwarte joggingsbroek;
  • zwarte balaclava muts.

Iets gezien?
Heb jij iets gezien? Of heb je misschien wel beelden van deze gewelddadige mishandeling? Alle informatie helpt. Beelden kan je uploaden via de bovenstaande knop. Ook kan je bellen met 0900-8844. Anoniem je tips doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…