Home Utrecht Nieuwegein NIEUWEGEIN – Gezocht – Beroving – Buizerdlaan – Nieuwegein

NIEUWEGEIN – Gezocht – Beroving – Buizerdlaan – Nieuwegein

Op vrijdagavond 14 april werd een 68-jarige man van zijn spullen beroofd aan de Buizerdlaan in Nieuwegein. De man had een afspraak met een vrouw in de omgeving van het Fletcher Hotel daar in de buurt. Heb jij beelden van de beroving of heb je iets gezien? Meld je dan nu.

Rond 20:00 heeft het slachtoffer uit Capelle aan de IJssel  een afspraak met een vrouw. Zij spreken af in een nabijgelegen park. Samen lopen ze dan een stukje richting het hotel. Daar worden ze opgewacht door twee mannen. Een van hen bedreigd de man mogelijk met iets dat op een vuurwapen lijkt. De man wordt dan geslagen en moet onder andere zijn portemonnee en telefoon afgeven. Daarna rennen de mannen en de vrouw weg in onbekende richting.

Signalementen

Vrouw:

 • Ongeveer 20 jaar
 • Blanke huidskleur
 • Sprak goed Nederlands
 • Lengte ongeveer 1.75 meter
 • Slank postuur
 • Donker haar; zwart of bruin.
 • Droeg een donkerkleurige hoodie
 • Zwarte broek

Man 1 (met mogelijk vuurwapen):

 • 20 tot 25 jaar
 • Blanke huidskleur
 • Sprak goed Nederlands
 • Lengte ongeveer 1.90 meter
 • Slank postuur
 • Donkere kleding
 • Had een muts op

Man 2:

 • 20 tot 25 jaar
 • Blanke huidskleur
 • Lengte ongeveer 1.90 meter
 • Slank postuur
 • Donkere kleding
 • Had een muts op

Iets gezien?
Heb jij iets gezien? Of heb je misschien wel beelden van deze gewelddadige mishandeling? Alle informatie helpt. Beelden kan je uploaden via de bovenstaande knop. Ook kan je bellen met 0900-8844. Anoniem je tips doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…