Home Flevoland Almere Auto opengebroken, verdachte aangehouden

Auto opengebroken, verdachte aangehouden

In de nacht van zondag op maandag zag een getuige hoe in een auto ingebroken werd. Een verdachte kon worden aangehouden. Rond 03.00 uur meldde een getuige dat twee mannen een auto hadden open gebroken aan de Carusostraat in Almere en met een navigatiesysteem waren weggaan. In de omgeving werd door agenten gezocht en op de Saxofoonweg zagen agenten een man fietsen die aan het signalement voldeed. In een voortuin aan de Dwarsfluitstraat kon de verdachte, een 29-jarige man (woonplaats onbekend), worden aangehouden. De man, een bekende van de politie, had inbrekerswerktuig bij zich. Tevens bleek hij een openstaande straf te hebben. Hij zit vast.

Laad meer Almere

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almere – Politie zoekt getuigen van gewelddadige diefstal Almere

Vrijdagavond 31 maart raakten twee mannen het slachtoffer van een gewelddadige diefstal. D…