Home Flevoland Almere Aanrijding onder invloed van alcohol

Aanrijding onder invloed van alcohol

Zondagavond rond 19.35 uur vond op de Rijksweg A6 ter hoogte van Almere een aanrijding plaats met twee auto’s. Eén van de bestuurders bleek alcohol te hebben gedronken. Deze bestuurder, een 53-jarige inwoner van Almere, moest op de Rijksweg uitwijken voor een inhalende bestuurder. Hierdoor raakte hij in de middenberm, probeerde te corrigeren, maar raakte vervolgens in de berm aan de rechterzijde van de weg. Tijdens deze manoeuvre reed hij een andere automobilist aan. Deze bestuurder, een 56-jarige inwoner van Almere, tolde met zijn auto over de weg en kwam tot stilstand op de rechterrijstrook. Hij raakte niet gewond. De 53-jarige Almeerder bleek alcohol te hebben gedronken (blies een alcoholindicatie op de ademtestapparatuur) en werd aangehouden. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…