Home Flevoland Almere Aanhoudingen voor inbraak in Almere

Aanhoudingen voor inbraak in Almere

De politie heeft donderdagmiddag zes verdachten aangehouden voor vermoedelijke betrokkenheid bij een inbraak op de Korenbloemweg in Almere. Rond 12.15 uur werd gemeld dat er een ruit was ingegooid bij een woning. Agenten spoedden zich naar de omgeving en zagen zes jongeren, in de leeftijd van 14 en 15 jaar en allen afkomstig uit Almere, bij de bushalte Bloemenbuurt staan. Zij voldeden aan het opgegeven signalement en werden aangehouden. Bij de woning bleek niemand aanwezig te zijn en de ruit was vernield. De politie doet onderzoek naar mogelijke diefstal van goederen uit de woning en de betrokkenheid van de verdachten.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…