Home Flevoland Lelystad – Getuigen gezocht van schietincident

Lelystad – Getuigen gezocht van schietincident

Zondagavond 28 mei vond er een schietincident plaats op de Atol. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Rond 18.20 uur kwam de melding dat er op de Atol geschoten zou zijn. Ter plaatse bleek dat even daarvoor vanuit een auto, waarin meerdere personen zaten, een schot was gelost. Een groep personen was naar de auto gelopen waarna een worsteling ontstond. Hierbij raakten personen gewond.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de dader(s) en de toedracht. Heeft u informatie die het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op met de recherche in Lelystad via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Laad meer Flevoland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Driebergen, Almere – Aanhouding voor drugs, nepvuurwapens en rijden onder invloed

De politie heeft op zondagavond op de Elementdreef in Almere een 23-jarige man aangehouden…