Home Flevoland Fietsdief verstopt zich

Fietsdief verstopt zich

Donderdag heeft de politie een fietsdief aangehouden die zich trachtte te verstoppen in de bosjes. Rond 11.40 uur zagen surveillerende agenten de man rijden op de Jol in Lelystad en constateerden dat er iets mis was met het slot van de fiets. Bij het aanspreken van de fietser gooide hij de fiets op de grond en rende hij weg. Met assistentie van meerdere agenten werd er in de omgeving gezocht en troffen zij de verdachte, een 53-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, aan in de bosjes. Hij werd aangehouden en ingesloten. Bij onderzoek bleek dat de fiets was gestolen en dat de man ongewenst vreemdeling was. Verder bleek dat hij nog een vrijheidsstraf van 110 dagen moest ondergaan.

Laad meer Flevoland

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…