Home Flevoland Hennep op de Kop van het Ruim in Dronten

Hennep op de Kop van het Ruim in Dronten

Donderdagmiddag rond 15.00 uur werd na een melding van een sterke henneplucht een hennepplantage aangetroffen in een woning aan de Kop van het Ruim in Dronten. Die middag klommen agenten naar een balkon waar vermoedelijk de lucht vandaan kwam. Via het balkon gingen zij woning binnen. In de woning troffen ze twee hennepplantages aan met in totaal 110 hennepplanten. De planten en de bijbehorende apparatuur werden in beslag genomen. Ook sloot een medewerker van een energiebedrijf de meter af, omdat er sprake was van diefstal van stroom. Recherche Dronten heeft de zaak in onderzoek. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Laad meer Flevoland

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…