Home Drenthe Hoogeveen Inbraak in winkel en bedrijf

Inbraak in winkel en bedrijf

De politie onderzoekt twee inbraken in een bedrijf en een winkel in Hoogeveen. Donderdagavond werd ingebroken in een winkel aan de A.G. Bellstraat Eenmaal binnen werd een grote partij toners en cartridges weggenomen. Later die avond kwam bij de politie wederom een melding binnen van een inbraak. In een bedrijf aan de Stephensonstraat was een deur opengebroken. Eenmaal binnen werd geprobeerd een kluis open te breken. Daarnaast werd het complete kantoor doorzocht. Het is nog onduidelijk wat er weg is genomen. Namens de gedupeerde bedrijven is aangifte gedaan.

 

Laad meer Hoogeveen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Hoogeveen – Aanhoudingen na schietincident in Hoogeveen

Rond 9:00 uur zondagmorgen 12 februari kreeg de politie een melding van een schietincident…