Home Drenthe Hoogeveen Automobilist verlaat plaats ongeval

Automobilist verlaat plaats ongeval

De politie heeft donderdagnacht een 25-jarige man uit Hoogeveen aangehouden voor het verlaten van de plaats van een ongeval en rijden onder invloed. De politie stuitte rond 3.45 uur op een beschadigde en afgesloten personenauto, die half in de berm en half op de rijbaan van de De Vos van Steenwijklaan en de Melkweg in Hoogeveen geparkeerd stond. Duidelijk was dat de auto betrokken was geweest bij een aanrijding. Op grond van het kenteken werd de Hoogeveenster thuis opgezocht. De man werd vervolgens aangehouden. Op het politiebureau werd na de ademanalysetest vastgesteld dat de man 1,6 promille alcohol (700 ugl) in zijn bloed had. Hierop werd het rijbewijs van de 25-jarige ingenomen. De man werd in een cel ingesloten. Hij wordt vandaag gehoord. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Hoogeveen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Hoogeveen – Aanhoudingen na schietincident in Hoogeveen

Rond 9:00 uur zondagmorgen 12 februari kreeg de politie een melding van een schietincident…