Home Drenthe Hoogeveen Aangehouden na doorrijden na aanrijding

Aangehouden na doorrijden na aanrijding

Op de Noorderweg hield de politie donderdagavond twee mannen aan op verdenking van het doorrijden na een aanhouding. De twee mannen van 29 en 34 jaar uit Hoogeveen, zaten in een auto die met hoge snelheid vanaf de Franklinstraat de Industrieweg op reed. Waarschijnlijk probeerden de mannen te ontkomen aan een controle door de politie, die op enige afstand achter deze auto reed.

Bij het oprijden van de Industrieweg werd geen voorrang verleend aan een auto, bestuurd door een 39-jarige inwoner van Noordscheschut. Een aanrijding volgde. De auto met de twee mannen reed verder zonder te stoppen en reed de Noorderweg in. Daar stapten de twee mannen uit en liepen weg.

Op aanwijzing van de bestuurder van de aangereden auto en een getuige hield de politie de twee mannen aan. De twee zijn bekenden van de politie en voor nader onderzoek ingesloten.

Laad meer Hoogeveen

Geef een reactie

Bekijk ook

Hollandscheveld – Twee aanhoudingen in onderzoek naar brand Hollandscheveld [UPDATE]

In de nacht van maandag 18 december op dinsdag 19 december 2023 heeft er een felle brand g…