Home Drenthe Hoogeveen Vrouw ‘als dank’ beroofd van halsketting

Vrouw ‘als dank’ beroofd van halsketting

Vrijdagmiddag is een 67-jarige vrouw beroofd van haar halsketting. Ze was de ramen van haar woning aan de Valkenlaan in Hoogeveen aan het wassen toen er een auto stopte. De inzittenden vroegen haar de weg naar het ziekenhuis. Daarna schoven ze haar als dank een ring om een van haar vingers en deden haar een halsketting om. Nadat de auto was weggereden kwam de vrouw er achter dat ze haar eigen halsketting kwijt was. Van de auto is niet meer bekend dan dat het een groene auto was met witte kentekenplaten met zwarte letters. Deze werkwijze komt vaker voor. De politie adviseert daarom om jezelf geen sieraden om te laten doen door onbekenden, ook al zijn ze nog zo aardig en doen ze buitensporig dankbaar. Het resultaat is vaak dat je de eigen sieraden kwijt bent.

Laad meer Hoogeveen

Geef een reactie

Bekijk ook

Hollandscheveld – Twee aanhoudingen in onderzoek naar brand Hollandscheveld [UPDATE]

In de nacht van maandag 18 december op dinsdag 19 december 2023 heeft er een felle brand g…