Home Drenthe Emmen Verdachte aangehouden na mishandeling

Verdachte aangehouden na mishandeling

Vrijdagnacht heeft de politie in een café aan het Marktplein in Emmen een 18-jarige Emmenaar aangehouden. Hij wordt er van verdacht dat hij bij een ruzie een 20-jarige Emmenaar met een fles op zijn hoofd heeft geslagen. De politie kreeg de melding waarbij ook om een ambulance werd gevraagd. Het slachtoffer is met een bloedende hoofdwond naar het Scheperziekenhuis gebracht. De verdachte is overgebracht naar het bureau en ingesloten voor een nader onderzoek.

Laad meer Emmen

Geef een reactie

Bekijk ook

Emmen – Twee aanhoudingen witwasonderzoek Emmen: auto’s, designerkleding en contant geld in beslag genomen

Bij politieacties aan de Flintstraat en het Meerveld in Emmen zijn maandag 22 januari twee…