Home Drenthe Assen Drie aanhoudingen na mishandeling met boksbeugel

Drie aanhoudingen na mishandeling met boksbeugel

De politie heeft zaterdagnacht drie jongemannen (15, 17 en 21 jaar) uit Assen aangehouden. De 15- en 21-jarige worden ervan verdacht in een uitgaansgelegenheid aan de Nieuwehuizen in Assen een medebezoeker te hebben mishandeld met een boksbeugel.

Toevallig passerende agenten werden door personeel aangesproken over de mishandeling. Ook op beelden was duidelijk te zien dat het tweetal een medebezoeker mishandelde. De 17-jarige stond toe te kijken en deed niets om de mishandeling te stoppen. Bij de aanhouding van de 21-jarige werd een boksbeugel aangetroffen. Deze is in beslag genomen. Het drietal is ingesloten voor nader onderzoek. Het slachtoffer van de mishandeling had de uitgaansgelegenheid inmiddels verlaten. De politie komt graag in contact met deze jongeman.

Laad meer Assen

Geef een reactie

Bekijk ook

Assen – [UPDATE] Tweede verdachte aangehouden in onderzoek naar schietincident Noordersingel in Assen

De politie heeft op woensdagochtend 12 oktober een 16-jarige man aangehouden in het onderz…