Home Gelderland Apeldoorn Jongen aangehouden voor heling

Jongen aangehouden voor heling

Foto Unique Photo Video

Een 14-jarige jongen uit Apeldoorn is in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 februari aangehouden op de Zonnedauw op verdenking van heling. Rond 0.45 uur zagen surveillerende agenten op de Sluisoordlaanin Apeldoorn een jongen op een elektrische fiets rijden zonder verlichting. Toen zij hem wilden aanspreken ging hij er vandoor. Op de Zonnedauw sprong hij van de fiets en ging rennend verder. De agenten konden hem verderop op de Zonnedauw alsnog aanhouden. Uit controle bleek de elektrische fiets eind vorig jaar te zijn gestolen elders in Apeldoorn. De jongen is voor nader onderzoek ingesloten.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Inbraak bedrijfspand – Prins Willem Alexanderlaan – Apeldoorn

Uit een Apeldoorns bedrijfspand stalen twee mannen onder meer laptops. Dit gebeurde aan de…