Home Drenthe Assen Arrestatieteam schiet bij inval man in been

Arrestatieteam schiet bij inval man in been

Een 65-jarige inwoner van Assen is in de nacht van maandag op dinsdag in zijn been geschoten bij een inval van het Arrestatieteam. Agenten hadden informatie dat de 65-jarige in het bezit zou zijn van één of meerdere wapens. Reden om het Arrestatieteam in te zetten. Er ontstond een dusdanig dreigende situatie dat een lid van het team zich genoodzaakt voelde om te schieten. De verdachte werd daarbij in zijn been geraakt. Direct werd medische zorg toegepast en de bewoner werd vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en is buiten levensgevaar. De Rijksrecherche doet, zoals te doen gebruikelijk als de politie heeft geschoten, onderzoek naar het schieten door de politie. Het is niet bekend of er ook daadwerkelijk een wapen is aangetroffen bij de man.

Laad meer Assen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Nieuw-Dordrecht – Politie zoekt vier verdachten na plofkraak in Nieuw-Dordrecht

De politie is op zoek naar minstens vier verdachten van een plofkraak aan de Rietdekkersho…