Home Drenthe Assen Poging beroving op de Oosterparallelweg

Poging beroving op de Oosterparallelweg

De politie in Assen is op zoek naar getuigen van een poging tot beroving op de Oosterparallelweg op maandag rond 16.20 uur. Een 25-jarige vrouw uit Assen kwam vanaf het station en fietste op de Oosterparallelweg. Links aan het stuur van haar fiets hing haar handtas. Zij werd ingehaald door een scooter met daarop twee personen. Terwijl de scooter de vrouw voorbijreed probeerde de persoon die achter op de scooter zat de tas van de vrouw te pakken. Dit mislukte.

Het gaat om een zwarte scooter die veel lawaai produceerde. Op de scooter zaten twee jongens. Beide jongens droegen een petje (geen helm). De duopassagier was blank en er stak haar onder zijn donkere petje uit.

Volgens de vrouw is een wat oudere man met twee Duitse herdershonden mogelijk getuige geweest van deze poging tot beroving.

Laad meer Assen

Geef een reactie

Bekijk ook

Emmen – Twee personen gewond na conflict Wilhelmsweg

Maandagavond 27 november kreeg de politie melding van een conflict aan de Wilhelmsweg in E…