Home Cultuur Cabaretier Eric Koller brengt hilarische avond vol cabaretgeweld in Theater Zuidplein

Cabaretier Eric Koller brengt hilarische avond vol cabaretgeweld in Theater Zuidplein

Vrijdag 1 maart speelt de altijd klungelige, slungelige en veelal woordloze Eric Koller zijn allernieuwste voorstelling Fire in the Hole in Theater Zuidplein. In de grote zaal wordt ruim baan gemaakt voor Koller en zijn prachtige, humorvolle, fysieke en energieke typetjes. Met een Toon Hermans-achtige eenvoud weet hij de onvolkomenheden van de mens tot een feest der herkenning te maken. Fire in the hole gaat van angst tot hoop, van verdriet tot vechtlust, maar dankzij Koller vooral van glimlach tot hilariteit. Zet je schrap voor zijn wervelwind aan miniatuurtjes. …..

Fire in the hole, vijf voor twaalf, zoek dekking! Aanvang 20.00 uur. Een dramatisch moment verandert op deze avond in keiharde comedy als Eric Koller laat zien dat niets menselijks ons vreemd is en wij toch proberen in paniek het tij te keren. Keer op keer wringen we ons in de gekste bochten om tegen beter weten in te willen ontsnappen aan het onvermijdelijke.  Nadat Eric Koller in 1996 achtereenvolgens het Groninger Studenten Cabaret Festival en het Amsterdams Kleinkunst Festival won, was de toon voor zijn carrière gezet. In de daaropvolgende jaren ontwikkelde hij een theatervorm die in geen enkel woordenboek voorkomt. Eric Koller is een uniek verschijnsel in theaterland met een werkwijze die verrassend en origineel is.

Laad meer Cultuur

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…