Home Bijlage Luchtvaartmaatschappijen compenseren passagiers na 3 uur vertraging

Luchtvaartmaatschappijen compenseren passagiers na 3 uur vertraging

Nederlandse luchtvaartmaatschappijen zijn op grote schaal overgegaan tot het compenseren van passagiers bij langdurige vertraging. Dat schrijft staatssecretaris Wilma Mansveld (Infrastructuur en Milieu) in een brief aan de Tweede Kamer. Tussen de uitspraak van het Europese Hof van Justitie op 23 oktober 2012 over die compensatie en begin februari 2013 is in ruim 10.000 gevallen alsnog een vergoeding uitgekeerd. Daarbij zitten ook de gevallen waarin de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) een klacht gegrond heeft verklaard. De maatschappijen volgen bij die klachten het oordeel van de ILT.

Laad meer Bijlage

Geef een reactie

Bekijk ook

Filmpremière Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Dinsdag 30 juli was de premiere van de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw. De prese…