Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Twee mannen aangehouden voor mishandeling

Enschede – Twee mannen aangehouden voor mishandeling

Twee inwoners van Enschede werden in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 januari aangehouden voor mishandeling. Een 19-jarige man werd aangehouden omdat hij bij een ruzie een 20-jarige plaatsgenoot met een kapot bierglas in zijn hals zou hebben gestoken op de Oude Markt. Deze plaatsgenoot werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij aan zijn verwondingen werd geholpen. Daarna werd ook hij aangehouden. Hij zou de man die hem met het bierglas in zijn hals stak daarvoor in het gezicht hebben geslagen. Beide mannen werden ingesloten op het bureau. Naar de mishandeling wordt een onderzoek ingesteld. 2018032933/2018032771

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Meer inzet in Oost-Nederland rond drugslabs en -dumpingen

“In 2018 wordt elk aangetroffen vat onderzocht”. Het was een stellige belofte van Oscar Dr…