Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Man aangehouden na dreigen met vuurwapen

Enschede – Man aangehouden na dreigen met vuurwapen

In de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juli is op de Parallelweg een 22-jarige man uit Den Haag aangehouden nadat hij zonder aanleiding een 31-jarige man uit Enschede met een vuurwapen had bedreigd.

De man uit Enschede liep rond 05.15 uur samen met twee vrienden op de Noorderhagen toen de verdachte op hem afkwam en hem mondeling bedreigde. Hij pakte een vuurwapen en dreigde ook daarmee richting het slachtoffer. Toen deze samen met zijn twee vrienden op de man afstapte ging hij er vandoor. De drie gingen achter hem aan en kwamen onderweg surveilleerden agenten tegen. Ook die zetten de achtervolging in. De man kon op de Parallelweg worden aangehouden. Hij had toen geen wapen meer bij zich, maar op aangegeven van getuigen werd deze aangetroffen in de fontein op het Willem Wilminkplein. De man is voor nader onderzoek ingesloten. Het wapen is in beslag genomen.
(2017343340)

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Hennepkwekerij ontdekt in flat

In een flat aan de Waalstraat werd op dinsdagochtend 20 maart een in werking zijnde hennep…