Home Overijssel Zwolle – Getuigen van woninginbraak gezocht

Zwolle – Getuigen van woninginbraak gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak in een woning aan de Herfterlaan in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juli. De daders gingen er uiteindelijk vandoor met een onbekend geldbedrag.

De 80-jarige bewoner werd naar schatting rond 03.30 uur wakker van geluid in zijn woning. Toen hij ging kijken zag en hoorde hij twee mannen. Eén van hen dwong hem  terug naar  bed te gaan en daar te blijven. De daders doorzochten ondertussen de woning en vertrokken na enige tijd met een onbekend geldbedrag. De politie is technisch onderzoek gestart en heeft een buurtonderzoek ingesteld.  De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van het incident. Van de daders is alleen bekend dat ze donkere kleding droegen en met een buitenlands accent spraken. Personen die afgelopen nacht tussen 02.00 en 04.00 uur iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Herfterlaan en/of Kuijerhuislaan worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.
(2017343516)

 

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Man berooft vrouw van ketting

Op vrijdagavond 13 juli om 17.48 uur kreeg de politie een melding dat tussen 17.15 en 17.4…