Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Mislukte drugsdeal

Alkmaar – Mislukte drugsdeal

Zaterdagochtend rond 00.35 betrapte de politie twee mannen die drugs aan het dealen en het kopen waren. Het gaat om een 30-jarige Amsterdammer en een 26-jarige man uit Alkmaar.

Agenten zagen tijdens hun surveillance een auto staan op de Zeglis. Hier zaten twee mannen in die verdacht gedrag toonden. De politie had een vermoeden dat er drugs verkocht werd vanuit de auto. Toen de bijrijder uitstapte, besloot de politie hem en de bestuurder staande te houden. Beide hadden een vaag verhaal, echter gaf de bijrijder (de Alkmaarder) uiteindelijk toe dat hij drugs had gekocht. De Amsterdammer toonde daarna ook geen verzet en liet zich door de agenten fouilleren. In zijn jas werden diverse bolletjes en enveloppen aangetroffen. Het duo werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

2017255911

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Wormerveer – Politiehelikopter vindt stelende tiener

De politie heeft dinsdagochtend een 16-jarige uit Krommenie aangehouden voor diefstal uit …