Home Noord-Holland Westzaan – Hennepkwekerij ontdekt na conflict

Westzaan – Hennepkwekerij ontdekt na conflict

Een 28-jarige vrouw uit Westzaan is vrijdagavond aangehouden nadat in haar woning aan de Overtoom een hennepkwekerij werd ontdekt.

De politie kreeg rond 18.30 uur een melding binnen dat er een vechtpartij gaande zou zijn op de Veldweg. Hier was ook de vrouw uit Westzaan bij aanwezig. Er bleek een conflict te zijn tussen twee werknemers en hun opdrachtgever. De aanwezige agenten susten de boel en toen zij weg wilden gaan, liet één van de werknemers hen een foto zien van een hennepkwekerij. De man vertelde de politie dat dit in de woning van de vrouw aan de Overtoom was. De vrouw gaf direct toe dat er een hennepkwekerij in de woning aanwezig was en gaf de agenten toestemming de woning binnen te gaan. Op zolder werd inderdaad een hennepkwekerij aangetroffen die kort daarvoor was geoogst. Ook bleek er sprake van diefstal van stroom. De geoogste planten en de aanwezige apparatuur zijn in beslag genomen.

2017255770

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Mislukt

Op maandagochtend heeft de politie een 15-jarige jongen uit de Beemster en een 15-jarige j…