Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Hond door keukenraam gegooid

Alkmaar – Hond door keukenraam gegooid

De bewoonster van een woning aan de Scheepmakerstraat in Alkmaar werd vrijdag rond 02.30 uur opgeschrikt door een enorme klap. Toen de vrouw poolshoogte ging nemen zag zij dat het keukenraam was ingegooid met een standbeeld uit de tuin.

De betonnen hond van ongeveer twintig kilo was door het ruit gegooid en lag midden in de woonkamer. De vrouw had al eerder in de nacht gerommel gehoord, maar daar geen aandacht aan geschonken. Mogelijk was dit een poging inbraak. De politie zoekt getuigen. Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.
2017231264

 

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Gerard Eilering

Gerard Eilering, die de ziekte van Alzheimer heeft, is vanmorgen in tram 26 op de Zuiderze…