Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Nieuw-Vennep – Man (85) vecht met insluiper

Nieuw-Vennep – Man (85) vecht met insluiper

Een 85-jarige man heeft zich donderdagmiddag kranig verweerd tegen een insluiper. De man ontdekte donderdagmiddag rond 13.45 uur een persoon in zijn woning aan de Bosstraat in Nieuw-Vennep. De beide bewoners deden een middagdutje.

Plotseling werd de man wakker van gestommel in de woning. Daarna stond de bewoner oog-in-oog met de inbreker. Dit ontaarde in een vechtpartij. De bejaarde man wist de insluiper de woning uit te jagen. Ondanks een zoekactie in de omgeving werd de verdachte niet meer gevonden.

De bewoners van 85 en 82 jaar waren heftig geschrokken. De politie stelt een onderzoek in. Getuigen of mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.

2017201211

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Man (21) verdronken

Een 21-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag 20 mei 2018 verdronken, nadat hij …