Home Overijssel Kampen Kampen – Politie onderzoekt mogelijk zedenmisdrijf

Kampen – Politie onderzoekt mogelijk zedenmisdrijf

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een mogelijk zedenmisdrijf bij een horecagelegenheid aan de Flevoweg. Een 18-jarige inwoonster van Kampen deed op zondagmorgen 1 oktober aangifte van een zedendelict dat die ochtend rond 04.10 uur zou zijn gepleegd bij de horecagelegenheid. De vrouw bezocht een evenement dat daar plaatsvond.

Twee inwoners uit Kampen van 15 en 17 jaar werden aangehouden als verdachte. Ook zij waren bezoekers van hetzelfde evenement. In verband met het delict doet de politie sporenonderzoek op de Flevoweg. Eventuele getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

2017454468

Laad meer Kampen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Getuigen gezocht zware mishandeling

Op dinsdagmiddag 14 augustus tussen 14.00 en 14.30 uur is een auto op de kop in de sloot b…