Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Verwarde man aangehouden voor steekincident

Eindhoven – Verwarde man aangehouden voor steekincident

De politie hield vrijdagmiddag 6 oktober 2017 rond 13.40 uur een 26-jarige man uit Eindhoven aan op de Grote Berg. De man zou een 29-jarige man uit Eindhoven hebben gestoken met een scherp voorwerp.

Het 29-jarige slachtoffer zou eerder op de middag op straat hebben gelopen en de latere verdachte hebben aangesproken op zijn gedrag. Deze stond namelijk in de grote regenplassen te springen. Korte tijd later zou de verdachte het slachtoffer hebben opgezocht en uit het niets met een scherp voorwerp hebben gestoken. Het slachtoffer raakte daarbij gewond en is zelfstandig naar het ziekenhuis gegaan om zich te laten behandelen. Vanuit het ziekenhuis werd de politie gealarmeerd en deze kon de verdachte daarop aanhouden. Hij vertoonde duidelijk verward gedrag. Hij is in verzekering gesteld op het politiebureau. 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Verdachten mishandeling melden zich

Twee mannen hebben zich gemeld bij de politie nadat ze in Opsporing Verzocht te zien waren…