Home Limburg Tegelen – Poging gewapende overval op winkel

Tegelen – Poging gewapende overval op winkel

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een poging tot een gewapende overval op een winkel aan de Kerkstraat op vrijdagmiddag.

Rond 15.00 uur kwam een man de winkel in en keek rond. Op een gegeven moment legde hij zijn rugzak op de toonbank en eiste geld. Hij was vermoedelijk in het bezit van een vuurwapen. Toen hier niet snel genoeg gehoor aan werd gegeven, pakte hij een mes. Hij vluchtte vervolgens te voet, zonder buit in de richting van het Wilhelminaplein. Bij de overval raakte niemand gewond. De politie heeft een Burgernetbericht verspreid met daarin het signalement van de man. Het betreft een man tussen 15-22 jaar. Hij was gekleed in het zwart en had een rugzak bij zich. Ten tijde van de overval waren diverse klanten in de winkel waar de politie graag mee in contact komt. Ook als iemand meer informatie heeft over dit incident kan dit worden doorgegeven via 0900-8844 of anoniem bij M. via 0800-7000.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zuid-Oost Brabant, Noord-Limburg – Grootschalige estafettecontrole op de A67

Er staat op 19 september een grote estafettecontrole gepland op verschillende plekken lang…