Home Nederland Verdachte in onderzoek naar dreiging tegen officier van justitie in vrijheid gesteld

Verdachte in onderzoek naar dreiging tegen officier van justitie in vrijheid gesteld

De man die maandagavond is aangehouden in het onderzoek naar de dreiging tegen een officier van justitie is vandaag in vrijheid gesteld. Het onderzoek heeft geen bevestiging opgeleverd van de verdenkingen tegen hem.

De man uit Sliedrecht kwam naar voren in een onderzoek naar zeer serieuze informatie dat een officier van justitie bij het Openbaar Ministerie in Zeeland – West-Brabant iets zou worden aangedaan. De opdracht daarvoor zou zijn gegeven door een gedetineerde verdachte, die in voorlopige hechtenis zit in afwachting van de behandeling van zijn strafzaak.

De verdachten zijn deze week door de politie verhoord. Verder is onder meer onderzoek gedaan naar de in beslag genomen computers, mobiele telefoons en digitale gegevensdragers.

Laad meer Nederland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Scherp oog agenten levert 30.000 op

Woensdagavond hielden agenten twee Fransen aan op de Vaanweg die wachtten op een zogenaamd…