Home Gelderland Nijmegen – Onderzoek naar val met dodelijke afloop

Nijmegen – Onderzoek naar val met dodelijke afloop

De politie stelt een nader onderzoek in naar een val met dodelijke afloop maandagochtend bij een woning aan de Groesbeekseweg in Nijmegen. Een misdrijf wordt daarbij niet uitgesloten. De ongevalsplek is afgezet.

Maandagochtend omstreeks 11.00 uur werden de hulpdiensten gewaarschuwd in verband met een ongeval waarbij iemand van hoogte zou zijn gevallen. Hulpverleners troffen bij aankomst daar een man aan die inmiddels bleek te zijn overleden. Het betreffende pand is een woonhuis waar renovatiewerkzaamheden plaatsvonden. Gezien de aangetroffen situatie kan de politie een misdrijf niet uitsluiten en wordt nader onderzoek gedaan. Er zijn tot dusver geen aanhoudingen verricht. De identiteit van het slachtoffer kan nog niet worden vrijgegeven.

^PK

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Arnhem – Politie zoekt getuigen straatroof

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op donderdag 23 november in Arnhem.…