Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt overvaller taxichauffeur

Rotterdam – Politie zoekt overvaller taxichauffeur

Zaterdagnacht op het Ruivenplantsoen overviel een kleine licht getinte man een taxichauffeur en bedreigde hem met een mes. De politie is op zoek naar de dader en roept getuigen op zich te melden.

In de nacht van zaterdag op zondag om iets voor 4.30 uur bracht de taxichauffeur een klant van het Noordplein in Rotterdam naar het Ruivenplantsoen in Rotterdam-Crooswijk. Daar aangekomen trok de man in plaats van zijn portemonnee een mes en eiste geld, telefoon, sleutels en pasjes. Hij stapte uit en rende weg richting Ruivenstraat en sloeg daar linksaf naar de Heer Kerstantstraat. De politie is op zoek naar de overvaller en hoopt dat getuigen iets hebben gezien of gehoord.

Getuigen?
Het gaat om een kleine licht getinte man van ongeveer 1 meter 60. Hij heeft een klein baardje op zijn kin en een tenger postuur. Hij droeg een blauwe pet en een blauwe jas met capuchon, met daaronder zwarte Nikes en een spijkerbroek. Heeft u die nacht iets gehoord of gezien wat kan helpen om deze overvaller in de kraag te vatten, bel dan met 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Signalement en getuigenoproep in ernstige zedenzaak

De twintig rechercheurs die sinds gisteren onder leiding van een officier van justitie zij…