Home Gelderland Arnhem Arnhem – Politieonderzoek na gijzelingsactie nog in volle gang

Arnhem – Politieonderzoek na gijzelingsactie nog in volle gang

De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de gijzelingssituatie gisteren in een wijksteunpunt aan de Rappardstraat in Arnhem. De 57-jarige verdachte die is aangehouden, zit nog vast.

Er zijn veel vragen over de precieze aanleiding van de gijzelingsactie en het motief van de aange­houden verdachte. Het politieonderzoek naar de aanleiding en het motief is nog in volle gang. Zo is de politie in gesprek met de man en worden ook getuigen gehoord. Daarnaast worden de resultaten van de onderzoeken ter plekke en in de woning van de man verder onderzocht en beoordeeld. Deze onderzoeken zijn voorlopig nog niet afgerond.

De aangehouden man zit nog vast. Dit is momenteel de enige verdachte in deze zaak. Vermoedelijk wordt hij begin volgende week voorgeleid bij de rechter-commissaris. Die zal dan beslissen of hij langer vast blijft zitten. Gisteren meldde de politie al dat de wijkagent ‘bekend’ was met de man. De man heeft geen antecedenten.

 

 

 

2017200078

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Duiven, Eibergen, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn – Zaken in Bureau GLD van 17 januari

Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdag…