Home Zuid-Holland Zoetermeer Woningoverval Tempelberg, politie zoekt getuigen

Woningoverval Tempelberg, politie zoekt getuigen

Twee nog onbekende mannen overvielen maandag 24 juni een woning aan de Tempelberg in Zoetermeer. Rond 14.00 uur vielen de mannen, vermoedelijk gewapend, de woning binnen.

De verdachten drongen rond 14.00 uur het huis binnen waar ze de bewoners (56-jarige vrouw, 57-jarige man) bedreigden. Deze ‘ontmoeting’ eindigde in een worsteling, waarop de overvallers op de vlucht sloegen. Ze zijn vanuit de woning rechtsaf in de richting van de Toverberg gerend. De slachtoffers kwamen met de schrik vrij.

De verdachten hebben allebei een lichtgetinte huidskleur, zijn 20 a 25 jaar oud en ongeveer 1.85 cm. lang. Een van de verdachten heeft een slank postuur en droeg ten tijde van de overval een wit vest met vapuchon, een witte lichte spijkerbroek en een masker die lijkt op de masker uit de film: Scary Movie. De tweede verdachte heeft tevens een slank postuur en droeg een donker jack en een donkere broek.

Laad meer Zoetermeer

Geef een reactie

Bekijk ook

Zoetermeer – Drie aanhoudingen na poging bedrijfsinbraak

Een getuige belde zondagochtend 7 oktober omstreeks 5:00 uur de politie om een inbraak te …