Home Zuid-Holland Zoetermeer Jonge joy-rider aangehouden

Jonge joy-rider aangehouden

Politieagenten hielden donderdag om 20.40 uur op de Westergo in Zoetermeer een 16-jarige automobilist aan. De jongen beschikte uiteraard nog niet over een geldig rijbewijs en moest van de agenten mee naar het bureau. Hij viel op in het verkeer omdat de zeer jeugdige bestuurder zonder verlichting reed. Aan het bureau bleek dat de jongen de auto van zijn vader stiekem had meegenomen. Pa verscheen aan het bureau en kreeg zoonlief en de auto weer mee. De politie maakte wel proces-verbaal tegen de jongen op.

 

Laad meer Zoetermeer

Geef een reactie

Bekijk ook

Zoetermeer – Drie aanhoudingen na poging bedrijfsinbraak

Een getuige belde zondagochtend 7 oktober omstreeks 5:00 uur de politie om een inbraak te …