Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Explosie – Schammenkamp – Rotterdam

Rotterdam – Gezocht – Explosie – Schammenkamp – Rotterdam

Maandagavond rond 20.30 uur is de Schammenkamp en omgeving opgeschrikt door een enorme knal. Drie personen kwamen hierbij om het leven. Tijdens het onderzoek stuitte de politie op attributen die gebruikt kunnen worden bij het vervaardigen van verdovende middelen. Hiervoor hield de politie een 34-jarige Rotterdammer aan. Zijn rol wordt onderzocht.

Het onderzoek naar de enorme explosie is in volle gang en de politie komt heel graag in contact met mensen die mogelijk meer weten over wat er zich op de Schammenkamp heeft afgespeeld. Dit kan via onderstaande opties en ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…