Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Eenheid Rotterdam 92 collega’s rijker

Rotterdam – Eenheid Rotterdam 92 collega’s rijker

De Rotterdamse Laurenskerk was vrijdag 9 februari weer decor voor de beëdiging van nieuwe collega’s. Tweeënnegentig aspiranten legden de eed en belofte af en gaan de politie versterken.

Politiechef Fred Westerbeke sprak de nieuwe collega’s toe en nam de eed en belofte af. “In een tijd waarin nieuwe aanwas hard nodig is, ben ik blij met jullie komst”, aldus Westerbeke. De collega’s gaan werken in één van de meest diverse gebieden van Nederland. “Ik kan mij het moment zelf nog goed herinneren dat ik beëdigd werd en ik ben er trots op dat jullie voor dit mooie vak hebben gekozen en wens jullie veel succes”, aldus Westerbeke.

De beëdigde aspiranten maken deel uit van de nieuwe instroom. Na een pittige selectieprocedure met sport- en psychologische testen, gaan de aspiranten tijdens hun opleiding kennis en ervaring opdoen op de politieacademie en toepassen in de praktijk.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…