Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen gezocht van woningoverval Rotterdam Oost

Rotterdam – Getuigen gezocht van woningoverval Rotterdam Oost

Rond 05.00 uur overvielen drie mannen een woning aan de Clazina Kouwenbergzoom in Rotterdam Oost. De overvallers, gewapend met een koevoet. dreigden met geweld en gingen er met een onbekende buit vandoor. De politie is op zoek naar de verdachten en vraagt hierbij de hulp van publiek.

Op de kruising van de Kralingseweg en de Bermweg is een gestolen telefoon uit de woning teruggevonden. Vermoedelijk zijn de verdachten dan ook via die route gevlucht. Het gaat om drie verdachten, één verdachte was lichtgetint de andere twee donkergetint en allen in het zwart gekleed.

Iets verdachts gezien?
Heeft u iets gezien wat het onderzoeksteam kan helpen? De politie hoort u graag via onderstaande opties.  

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…