Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen gezocht schietincident Robert Baeldestraat

Rotterdam – Getuigen gezocht schietincident Robert Baeldestraat

Vanochtend rond 11.20 uur is er geschoten op de Robert Baeldestraat. Daarbij is een man gewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart.

Maandagochtend werd een man geraakt door een kogel tijdens een schietincident. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie startte een onderzoek. Helaas heeft dat nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte. De verdachte is tussen de 20-25 jaar oud, zo’n 1.80m lang, droeg een blauwgrijze bodywarmer/grijze trui en broek en een tasje om zijn heupen.

Getuigen gezocht
Heeft u iets gezien of gehoord van het schietincident? Of heeft u camerabeelden? Of heeft u andere informatie wat van belang kan zijn in het onderzoek? Dan komen we graag in contact met u via één van de onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…