Home Noord-Brabant Helmond Brabant – Gezocht – Winkeldiefstallen – diverse locaties – Helmond, Mierlo, Someren, Tilburg

Brabant – Gezocht – Winkeldiefstallen – diverse locaties – Helmond, Mierlo, Someren, Tilburg

Deze man en vrouw worden ervan verdacht veelvuldig winkeldiefstallen te plegen bij Kruidvatfilialen in Brabant. We hebben beelden van filialen in Mierlo, Helmond en Someren, waarop we zien dat de vrouw dure merken verzorgingsproducten steelt en de man op de uitkijk staat, dan wel het winkelpersoneel afleidt. De politie is naar hen op zoek, ook in Tilburg wordt dit duo gezocht. Tip als je weet wie dit zijn of waar we ze kunnen vinden.

Lees verder

Laad meer Helmond
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …