Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie houdt twee mannen aan voor schietincident Rotterdam

Rotterdam – Politie houdt twee mannen aan voor schietincident Rotterdam

Agenten van de politie in Rotterdam hebben op 16 juni op de Adriaan Volkerlaan in Rotterdam twee mannen aangehouden. Ze zouden kort daarvoor betrokken zijn geweest bij een schietincident elders in Rotterdam. Voor zover bekend raakte niemand daarbij gewond.

De politie kreeg rond 02.22 uur de melding van meerdere knallen op de Stoomtramweg, waarbij mogelijk door meerdere personen over en weer geschoten zou zijn en waarbij enkele auto’s zouden zijn weggereden.  Agenten wisten één van deze auto’s te achterhalen en hielden de twee inzittenden aan. Bij hen werd een vuurwapen gevonden en ook werd in de auto contant geld aangetroffen, wat allemaal in beslag is genomen.

Hulzen
De politie zette de Stoomtramweg af voor onderzoek, waarbij een aantal hulzen werd gevonden. Er waren geen aanwijzingen dat iemand bij het schieten gewond zou zijn geraakt. De twee verdachten zitten vast.

Help de politie
De politie zoekt getuigen. Wie het schieten heeft zien gebeuren of andere relevante informatie heeft, wordt gevraagd dit met de politie te delen. Dat kan via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000. Ook beelden van het schietincident zijn zeer welkom, bel 0900-8844 voor de mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…