Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Amsterdammer aangehouden voor betrokkenheid bij brandstichting coffeeshop

Rotterdam – Amsterdammer aangehouden voor betrokkenheid bij brandstichting coffeeshop

De politie heeft dinsdag 2 mei een 28-jarige man uit Amsterdam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de brandstichting bij de coffeeshop aan de Witte de Withstraat in Rotterdam op 13 april. Hiermee is de zaak niet afgerond. Het onderzoek gaat verder en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

De brand ontstond even na 03:00 uur en de coffeeshop was op dat moment gesloten. Alerte getuigen voorkwamen erger en blusten het brandje kort nadat het was aangestoken. Kort erna troffen agenten een jerrycan en zwaar vuurwerk aan dat niet tot ontploffing was gebracht. Explosievenexperts kwamen ter plaatse om het veilig te kunnen verwijderen. Dit had heel anders kunnen aflopen met veel meer schade of erger. 

Tips of informatie?
Het onderzoek naar de incidenten van afgelopen weken gaat onverminderd door. Weet u meer, hoe klein deze informatie soms ook lijkt, alles kan helpen deze vorm van geweld te stoppen. Dus heeft u tips of anderszins informatie die kan helpen in het onderzoek? Meld het via onderstaande manieren, dit kan ook anoniem.

Gerelateerd bericht
Getuigen brandstichting coffeeshop gezocht

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…