Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Straatroof – Peppelweg – Rotterdam Noord

Rotterdam – Gezocht – Straatroof – Peppelweg – Rotterdam Noord

Een 16-jarige jongen raakte lichtgewond bij een straatroof onder bedreiging van een vuurwapen. Hij moest daarbij zijn telefoon afstaan. Wie zijn de drie straatrovers?

Drie jongens met een bivakmuts op spraken donderdag 23 maart, even voor 00.00 uur, het slachtoffer op straat aan. Eén van de drie jongens dreigde met een vuurwapen en sloeg het slachtoffer daarmee op zijn hoofd. De drie jongens gingen er in een zwarte auto vandoor met de telefoon van het slachtoffer. De auto reed langs de Hema en sloeg daarna rechtsaf de Kastanjesingel op.

Het slachtoffer belde de politie. Ondanks een zoekslag in de omgeving, zijn de drie jongens niet meer aangetroffen. Het slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Getuigen gezocht
Heeft u iets gezien of gehoord wat kan helpen in het onderzoek naar deze beroving? Of heeft u camerabeelden (denk ook aan dashcambeelden en videodeurbelbeelden)? Bel dan met de politie via 0900-8844 of vul het tipformulier hieronder in. U kunt ook anoniem uw tip doorgeven via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…