Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Bedreiging – Beurs – Rotterdam Centrum

Rotterdam – Gezocht – Bedreiging – Beurs – Rotterdam Centrum

Maandagavond 17 oktober 2022 is er een man bedreigd met een vuurwapen in de metro. Er zijn geen gewonden gevallen, maar meerdere passagiers in de metro zijn geschrokken. De politie is een onderzoek gestart.

Het is rond 22.08 uur als wij melding krijgen dat een man iemand heeft bedreigd in de metro met een vuurwapen. Het zou gebeurd zijn tussen metrostation Rijnhaven en Beurs. Getuigen zagen dat de man ruzie had met een van de medepassagiers waarop de verdachte een wapen pakte en deze tegen de man zijn hoofd hield. Als de metro bij station Beurs aankomt, stapt de verdachte uit de metro.

Getuigen en slachtoffer gezocht
Meerdere mensen zijn getuigen geweest van deze bedreiging en hebben waarschijnlijk de verdachte ook goed kunnen zien. Daarom vragen wij een ieder zich te melden die hier getuigen van is geweest. Ook zijn we nog opzoek naar de persoon die door deze verdachte met het vuurwapen bedreigd is.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…