Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man gewond na steekincident Lange Hilleweg

Rotterdam – Man gewond na steekincident Lange Hilleweg

Een 26-jarige man is maandagavond gewond geraakt toen hij in de portiek van zijn woning aan de Lange Hilleweg werd gestoken. De man is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onbekend wat de aanleiding is. Volgens getuigen waren er twee verdachten, waarvan er 1 per auto en 1 per scooter is gevlucht.

Voor het onderzoek zijn beelden en informatie van groot belang. Heeft u beelden van een beveiligingscamera, dashcam of slimme deurbel of heeft u informatie die van belang zou kunnen zijn, neem dan contact op via onderstaande contactmogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…